5 doğal fiber için ürünler (3)

Darısı unu

Darısı unu

Mısır unu, küçük çocuklar için gıda ve diyet ürünü olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu un, mükemmel bir potasyum kaynağı olduğu için de faydalıdır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Tam buğday çavdar unu

Tam buğday çavdar unu

Ruhun en popüler kullanımı, ondan ekmek yapmaktır. Ayrıca genellikle börek, krep, muffin, kek ve diğer hamur işlerini yapmak için de kullanılır. Çavdar unu, kendine özgü aroması ve daha az kalori içermesiyle öne çıkar; bu nedenle kilo verme diyetine uyan insanlar arasında popülerlik kazanmıştır. Çavdar unu, gençlik ve güzellik kaynağı olan B, PP ve E vitaminlerini içerir. Bu unun bir diğer özelliği ise tam tahıl olmasıdır; yani, öğütme sırasında, çeşitli vitaminler ve mineraller içeren kabuk, tahıldan ayrılmaz. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Kahverengi pirinç unu

Kahverengi pirinç unu

Bu unun ham maddesi, içinde büyük miktarda lif bulunan kahverengi pirinçtir. Kahverengi pirinçte ayrıca birçok B vitamini bulunmaktadır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasına olanak tanır. Ağırlık: 500 g